Lepădați intenția dublă (gândirea dublă, vorba dublă
și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Caută

Lepădați intenția dublă (gândirea, vorba dublă și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Caută

Cum afectează reclamele sufletul

Reclama-i sufletul COMERȚULUI, mai ales când crezi că ți se dă moca ceva; -i otravă sufletească, dacă are cineva ochi pentru ea. Și dacă-i „suflet”, înseamnă că-i vorba de sânge (gânduri); sânge duhovnicesc spurcat, otrăvit, corupt, care poate să mute munți prin convingeri la fel de spurcate.

E abatere de la drum sau chiar pierdere a căii celei drepte. Ispitele diavolești, că vin prin oameni sau direct, îs – exact – reclame.

 

AdBlock

Aici, pentru Chrome; aici, pentru Mozilla. Orice reclamă e armă direcționată împotriva sufletului, la nivelul personal al fiecăruia.

Dacă fug ochii după ele, dacă nu-s blocate de peste tot în digital, dacă încă mai aveți televizoare, e caz de reevaluare a principiilor de selecție, a criteriilor sau constrângerilor fundamental/universal valabile după care cineva – oricine – își trăiește viața.

 

Și cum știrile importante ies la suprafață fără a fi căutate…

Avem reclama autorităților la «schema completă» (vedeți mai jos un text preluat de la Adela Buzescu), mascată abil prin redundanța marketingului pentru grija față de cetățean a unor reprezentanți care ocrotesc interese exclusiv economice, cum altfel? decât în plan lumesc; în cel duhovnicesc, sunt antihristici, căci așa definește Sf. Maxim Mărturisitorul interesul exclusiv pentru legea simțurilor, trupească, lumească, materială.

(Hmm, reclama împinsă pe bani sub ochii „beneficiarului” e antihristică, nu în sine, ci prin efectele pe care le produce asupra sufletului.)

 

Textul preluat

Sublinierile de orice fel, notele și ajustările scrierii cuvintelor cheie îmi aparțin

Mare atentie ca absolut toate √acc!nur!le pentru bebelusi vor fi inlocuite cu versiuni meRe Nea. Va zic de nu stiu cand ca avem peste 200 din astea pe teava. Si or sa vina cu b∞stere de toate p0jarele pentru adulti.

Daca nu ati invatat sa ziceti NU pana acuma… now is the time!

Asa ca regula generala, orice va vinde cu reclame si cu mare tam tam la radio si la televizor se trateaza cu un NU scurt. Dar nu asa cum ati facut cu masca si cu mizeria aia de eSr magic. Nu va lasa la mall, la munca, sa iesiti din casa, anarhie scrie pe voi. Ca nu se mai poate. Auzi la ei nene, sa √acc!neze grupurile de risc, gravidele primele. Aloooo… gravidutelor, daca o cafea e daunatoare la prunc, ce credeti ca se intampla daca trageti pe nas (ca o sa vina si √acc!nur! care se dau in nas) sau bagati in vene ceva? Vedeti ca a scazut masiv sperm count. Copiii vostri nici nu vor mai putea procrea. Deci le dati un NU cat ei de mari, s-a inteles?

√acc!nur!le alea vechi? Alea otravesc copiii de cand se nasc. Puneti mana si studiati minciunile pe care vi le servesc cu lingurita toti doctorii. Ca minciuni sunt. Si ei le-au cumparat de la sales reps. Si va vand voua mai departe. Aveti responsabilitatea sa va educati singure.

Pe mine o singura fraza m-a lovit major cand studiam problema asta: respect the sanctity of human blood (respecta sanctitatea sangelui uman). (Nota mea: în realitate, în Creștinism, este vorba despre sfințenia sângelui aflat în comuniune cu Sângele Domnului, prin Sfintele Taine, atâta timp cât sufletul se dezlipește de cele lumești și lucrează pocăința, smerenia, virtutea, parcurgând urcușul duhovnicesc.) Cititi de cate ori e nevoie chestia asta pana intelegeti.

Vedeti ca or sa apara tot felul de politruci care or sa incerce sa va convinga pe diverse cai, ca e bine sa faceti √acc!nul ala de gr!pa care acuma vine la pachet cu ala de C0 √! d. Si a fost testat numai pe 8 soareci. Vine toamna, vor incepe cu panica iar. Sper ca nu vreti sa deveniti parte din statistica soarecilor. Ca tot soareci sunteti si voi daca va suflecati manecile sa va !ntepe. Ca pe oameni ii plateste pentru participare in studii clinice. Pe voi nu v-a platit nimeni sa faceti √acc!nul ala, nu? Eh… asta e din cauza ca v-a luat de soareci.

Va incepe campanie mare in scoli si in biserici, o sa va treziti ca va vin copiii acasa sa va traga la raspundere ca nu le dati √acc!nul de Haș pe √e. Scoateti ochii din telefon si ascultati la ce zic copiii. Dupa care va duceti si ii luati pe sus pe aia de la scoala. Nu mai inchideti ochii si nu mai taceti. Atentie ca vor pune pe tapet si consimtamantul parintilor la √acc!nur! pana la varsta de 18 ani. Vor incerca sa il scoata. Iesiti cu pots and pans (cu oale si cratiti) si bateti in ele pana va asculta criminalii aia de conduc tara. Asa cum au facut aia prin Norvegia parca, tot asa, voiau sa le introduca legea obligativitatii √acc!nur!lor.

Mai va zic daca mai imi amintesc cate ceva. Dar ideea este… NU. La orice. Fara gluma. La orice. Mai ales daca incearca sa va sperie cu ceva.

 

Pe același subiect

Reclama-i forceps pentru creier

Share

Share

Articole similare

Share

Articole similare

Share

Vin și comentariile, acuș.