Lepădați intenția dublă (gândirea dublă, vorba dublă
și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Lepădați intenția dublă (gândirea, vorba dublă și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Erezia din BOR și nepomenitorii – galerie

Un articol de Dana Maria

Sunt cei care cred in existenta ereziei in BOR, insa raman antrenati in momentul asa-zisului sinod de la Creta 2016, si merg catre preoti nepomenitori. Raman la acestia fara ierarh, pt ca se dezic de toti acei falsi ierarhi de la Creta. Si stau astfel in deriva, crezand ca mantuirea si Sf Taine pot veni din mainile unor “preoti” hirotoniti de acei “ierarhi” de care fug, fara sa se intrebe cand au putrezit de fapt aceia!

Chiar 2016 sa fi fost momentul in care i-a cuprins simultan si pe toti deodata zapaceala? Pana atunci au fost foarte cinstiti si plini de har, insa peste noapte s-au gandit sa devina corupti mii de episcopi si toti fix in acelasi timp? Deci toti subalternii lui Bartolomeu al Constantinopolului – care se roaga si se iubeste cu Papa de cand e el pus patriarh, au convenit ca nu e nimic gresit in istoria lui Bartolomeu??

Nu cumva au convenit cu totii ca nu e nimic in neregula cu pozitia lor pt ca au fost “hirotoniti” si instruiti, premiati si ierarhizati in minciuna dintru inceput? Oare partasia cu erezia nu are tentaculele mai lungi decat momentul 2016 , Creta?!

Dupa aceasta falsa rupere de Creta, ca nepomenitor, sa nu cercetezi daca mai exista vreun ierarh care a pastrat credinta, in aceasta lume, nu se incadreaza cumva la mandrie? Ce poate fi mantuitor aici?

 

De ce momentul intrarii in erezie este 1965 si nu 2016:

– pt ca in 1965 Intaistatorul Constantinopolului a OFICIAT unirea cu papistasii prin concelebrare cu Papa si Ridicarea Anatemelor Sfantului Fotie cel Mare asupra papistasilor (Athenagoras al Constantinopolului si Papa Paul al VI-lea au anuntat oficial in concelebrare si coliturghisire si in fata mass-mediei ca Duhul Sfant prin Sfantul Fotie cel Mare nu a considerat corect sa anatemizeze catolicii.) Blasfemie!!!

– pt ca inainte de 1965 nu se intruneau catolici cu ortodocsi laolalta sa se roage, dar dupa acest moment, arhivele sunt pline de intruniri datorita acordului de alianta si infratire; in plus acum, oficial, exista sedii si intruniri anuntate public pt rugaciune comuna spurcata intre ortodocsii lepadati cu papistasi, calvinisti, anglicani, fiind atatea materiale existente fata de care practicantii “ortodoxiei” lui Athenagoras si Bartolomeu, in mod socant, nu au avut si nu au nicio reactie:
Programul Săptămânii de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor, București, 18-25 Ian, 2022
Programul săptămânii de rugăciune ecumenică în Bucureşti, 15 Ian, 2008
Săptămâna Mondială de Rugăciune pentru Unitatea Creștinilor, 12 Ian, 2018

– pt ca imediat dupa acel eveniment de la 1965, Bisericile vechi calendariste ca cea Rusa din Exil si din Catacombele Rusiei, cea vechi-calendarista a Greciei si alte manastiri din Athos, au intrerupt comuniunea cu Constantinopolul, si au intrunit Sinod de condamnare a acestei uniuni eretice si a doctrinelor ei false precum Ecumenismul, dandu-se anatema asupra Patriarhiei Constantinopolului si celor in comuniune cu ea, care au acceptat pactul, inclusiv asupra BOR-ului tradator

– pt ca îi avem dovada si temei pe marii Sfinti marturistori ai acestui eveniment nefericit: Sfantul Filaret Voznesenski si Sfantul Ioan Maximovici care s-au dezis de Constantinopol, si au mustrat comuniunea cu aceasta patriarhie

– pt ca avem deja anatema Sfantului Fotie cel Mare asupra papistasilor si a rastamalcirii lor ereticesti asupra Crezului prin “Filioque” (adica o a doua purcedere a Duhului Sfant, o idee prin care au indraznit sa schimbe Crezul -“si de la Fiul”), plus alte blasfemii ca botezul “prin stropire”, defăimarea preoţilor căsătoriţi şi silirea acestora de a petrece în feciorie, scurtarea Postului Mare la o singură săptămână, mirungerea din nou a credincioşilor din Biserica Bulgară de către episcopii din Apus ş.a.,

– si pt ca avem si anatema de la 1983 ROCOR care osandeste Ecumenismul – noua doctrina intrata in ortodoxia Constantinopolului cazuta sub reuniunea ereticeasca cu acesti papistasi damnati, si sub care niciun crestin adevarat nu ar vrea sa se afle, si fata de care nu poate exista nicio iconomie pe care o invoca total eronat “nepomenitorii”

 

Sfântul Maxim Mărturisitorul ne spune:

„Dacă, de dragul iconomiei, împreună cu credinţa cea rea este suprimată şi credinţa mântuitoare, atunci o astfel de formă de pretinsă iconomie este de fapt o separare totală desăvârşită de Dumnezeu şi nu o unire”. – Sursă citat

„Vă rog să fiţi aspri şi neînduraţi faţă de orice ar putea să ajute la dăinuirea credinţei lor nebuneşti, căci socotesc ură faţă de oameni şi despărţire de Dumnezeiasca dragoste ajutorul dat rătăcirii ereticeşti spre mai mare pierzanie a celor ce se ţin de această rătăcire.”
Sfântul Maxim Mărturisitorul (epistola 12: PG91, 465C)

Cât privește lucrarea celor ce singuri s-au blestemat prin părtășia cu erezia, Sfântul Maxim Mărturisitorul se întreba retoric:

“Aceia ce fel de taină săvârşesc? Apoi ce duh vine asupra acelora care se hirotonisesc de unii ca aceia?” – Sursă citat

In pozele din galerie si in arhivele Patriarhiei, prin enciclicele, epistolele si revistele ortodoxe episcopii romani si preotii, tot timpul aflau si erau instiintati de orice miscare ori eveniment istoric din interiorul Bisericii, pornite de la Constantinopol si de la Patriarhie, astfel ca scuzele tacerii nu isi gasesc loc.
Tacerea lor a fost si este tradare sub anatema!!!

 

Iar pt cei care nu vor sa afle, “Nestiinta este coada diavolului si calea sigura catre iad”, ne spun Sfintii.

 

Pe același subiect

Ortodoxia cea adevărată (video)
Rădăcinile apostaziei; Biserica în 1965
Erezia din BOR (2) – Ciprianismul
Ereticii sunt tăiați din Biserică
Catolicismul și esența lui satanică

Share

Share

Articole similare

Share

Articole similare

Share

Vin și comentariile, acuș.