„Propovăduieşte cuvântul, stăruieşte cu timp şi fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă,
cu toată îndelunga-răbdare şi învăţătura.” – II Timotei 4, 2 [Tâlcuire]

„Propovăduieşte cuvântul, stăruieşte cu timp şi fără de timp, mustră, ceartă, îndeamnă, cu toată îndelunga-răbdare şi învăţătura.” – II Timotei 4, 2 [Tâlcuire]

Rusia vs NATO, ca o consecință

Miza bombardamentelor asupra Iugoslaviei o fost acapararea zăcămintelor de cărbune, întrucât numai mina Kolubara este cea mai mare din Peninsula Balcanică. #electricgreta

Sursa: Facebook/Nicoleta Crenguta Ciocea

 
Happy Easter? – vestul civilizator, dobândind foloase necuvenite. #lafurat #nato #kosovo

Rusul, în schimb, e la recuperat; face la fel, dar altfel. #japcă de la alți jăpcari.

Să stăm liniștiți. Material, deci economic, oricum ne-o luăm pe cocoașă dacă nu stăm drepți. La noi o fost liniște pentru că ne-am făcut preș, am executat ordine, am livrat, ne-am împrumutat, am vândut cam tot – Hidroelectrica e fata mare pe care vor s-o scoată la produs. Ah… și cum era să uit de Roșia Montană?
 
 

Mize și iar mize…

Economice, că altceva nu cunosc ăștia. Interese, toate în detrimentul omului; sufletului. #duhullumesc
O renunțat la verticalitatea Crucii și-o păstrat orizontalitatea, din care-o făcut idoli câți poate genera pofta omenească lipsită sau prea puțin constrânsă de rațiune. Și la conducători și la cei conduși. Fiindcă primii sunt media duhovnicească a celorlalți; direct proporțional.

Liniște nu are cum să fie, pentru că încă nu ne-o luat/furat tot; iar asta se întâmplă, evident, cu acordul celor de la putere, pentru că Domnul spune la Ieremia 3, 15: „Vă voi da vouă conducători după inima voastră.”

Să conștientizăm în ce hal o ajuns România; sufletește, duhovnicește. Dar conștientizăm?
Că lumea asta oricum trece, c-o moarte toți suntem datori (la un moment dat murim trupește, știți? – scriu asta întrucât prea mulți nu conștientizează) și cele importante sunt cele care rămân în veșnicie. Luptați pentru sufletele voastre, cercetați-vă credința spre a verifica dacă o păstrați pe cea dreaptă sau nu – acționați în consecință; căci are El Domnul grijă de fiecare, dacă ne așezăm corect înaintea Lui.

Căci Avraam spus-a: „Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-o zis: “Pentru cei zece nu o voi pierde.” Despre Sodoma-i vorba, la Facerea 18, 32.

Iar despre ce înseamnă „drepți”, cu altă ocazie.

Să ne ajute Dumnezeu să plinim cele drepte ale credinței în sufletele noastre.

Share

Share

Articole similare

Share

Articole similare

Share

Vin și comentariile, acuș.