Lepădați intenția dublă (gândirea dublă, vorba dublă
și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Caută

Lepădați intenția dublă (gândirea, vorba dublă și interpretarea lor); aduce moarte sufletească.

Caută

„Sfântul” Justin Pârvu, ereticul

Eretic, adică-i străin de Hristos. Ciprianismul e o erezie pe care o practica în credința lui. O mărturisește public. Citiți, cu citat, aici.

1.

Părintele Iustin e un sfânt, să avem parte de mijlocirile sale!

Nona Nazians/Facebook

Vai’ viața noastră, dac-am gândi cu toții așa. E sfânt pentru că-l vreți sfânt. Dar adevărații sfinți ai lui Dumnezeu îl combat și pe el și pe cei cărora le urma; în speță, întreaga ierarhie a BOR, alături de „mărturisitorii”, „multpătimitorii sfinți” legionari sau nu, care s-o stins după ’65.

Gafencu o zis-o; Hristos, singura cale!, căci Legiunea și Căpitanul îs lumești. Cei care-o suferit în închisorile comuniste și o ieșit vii ca să mărturisească – asta în ’64 – nu i-o interesat cum funcționează Biserica cea Una, iar ierarhii trădători, în frunte cu Marina, vânduseră Ortodoxia în ’65; iar nenorociții ăștia de o suferit atâta-n închisori o ajuns să fie idoli în fața celor ignoranți.

Sava Popovici/Facebook

 

2.

Sursa imagine: petru – voda.ro

Care sfînt l-a numit eretic pe pr Iustin? ! Dvs cu ce drept vorbiți aberatii? FB este singurul care vă tolereaza aceste enormitați !

Elena Departe/Facebook

Doamnă, la 8 zile după apostazia Patriarhiei Ecumenice împreună cu toți cei pomenitori de Patriarh Ecumenic, adică toate Patriarhiile locale care n-o rupt comuniunea cu ereticii, Sf. Mitropolit Filaret al New Yorkului o trimis o scrisoare de avertizare tuturor, în care combătea căderea în Ecumenism a tuturor celor care n-o rupt comuniunea cu Patriarhia Ecumenică. De atunci Biserica Ortodoxă Română nu mai e ortodoxă. Ierarhia este în apostazie, căzută în Ecumenism, prin acceptarea comuniunii de credință cu papa a lui Athenagoras. Atunci, în Decembrie 1965, Athenagoras, oficial, o mărturisit unirea „oerodoxiei sale ecumeniste” cu papistășismul. Justinian Marina împreună cu ierarhia BOR o păstrat comuniunea cu ereticii, deci, conform mărturisirii Sf. Filaret, căruia vă îndemn să-i cercetați testamentul duhovnicesc, toți sunt una cu Roma, tăiați din Biserica cea Una, Sfântă, Sobornicească și Apostolească.

De atunci și până azi, nimic sfânt în BOR. Cei care o știut, o tăcut și o trădat. Ceilalți, mințiți și, totodată, ignoranți. Cei care o realizat ulterior, ori o ieșit din BOR spre a fi reprimiți sau primiți, după caz, în Ortodoxie, ori o căzut în altă erezie, a Ciprianismului, exact ca Justin Pârvu. El știa de căderea în Ecumenism de la Constantinopol și n-o făcut nimic să schimbe asta.

Sava Popovici/Facebook

Restul comentariilor aici.

 

Pe același subiect

Anatema Ecumenismului (1 min, de citit)
Despre Ecumenism (40 min, de citit)
Despre BOR (4 min, de citit)
Despre Serghianism (26:30, video)
Anatema ereziei ciprianite (1 min, de citit)
Istoria ereticului Ciprian de Fili (35:29, video)
Apostazia Ortodoxiei Mondiale (53:46, video)

Cronologia adevăraților creștini ortodocși (a ultimilor 100 de ani)

Maeștri confuzi – Pr. Constantin Necula
Maeștri confuzi – Pr. Ilie Cleopa
Maeștri confuzi – Viorel Ioniță
Maeștri confuzi – Ioan Aurel Pop
Maeștri confuzi – Teodor Baconschi
Maeștri confuzi – Bogdan Alexandru Duca
Maeștri confuzi – Adrian Papahagi & co.
Maeștri confuzi – Syntopic & co.

Share

Share

Articole similare

Share

Articole similare

Share

Vin și comentariile, acuș.